Zuid-Holland

Heerlijke badplaatsen als Scheveningen of Katwijk. Interessante steden als Den Haag en Rotterdam.

Scheveningen

Hotels Scheveningen

Hotel Andante aan Zee ligt op 130 meter van het strand en de boulevard van Scheveningen en biedt rookvrije accommodatie met gratis WiFi. Het is 5 km naar het centrum van Den Haag.

De accommodaties alle zijn voorzien van kabel-tv en een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen. Sommige kijken uit op zee.

Het hotel bevindt zich op 350 meter van het Museum Beelden aan Zee, op 550 meter van Sea Life Scheveningen en op 650 meter van het Circustheater.


Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen biedt 4-sterrenaccommodatie in Scheveningen, op 500 meter van het strand van Scheveningen, en beschikt over een bar. Het 4-sterrenhotel heeft een restaurant en kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. De accommodatie biedt roomservice en een bagageopslag voor gasten.

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd. Het personeel van de 24-uursreceptie spreekt Duits, Engels en Nederlands. Madurodam ligt op 2,2 km van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen, en Paleis Huis Ten Bosch bevindt zich op 6,7 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 24 km van het hotel.


Attracties Scheveningen

De Pier

De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt shoppen, eten & drinken, lachen, of op zoek bent naar avontuur, De Pier biedt voor ieder wat wils.

De Pier

Sealife

Sea Life Scheveningen is een groot openbaar aquarium in Scheveningen. Neem een duik zonder nat te worden in SEA LIFE Scheveningen en kom oog in oog met haaien, otters, zeesterren en nog veel meer leuke dieren.

SeaLife

Beelden aan zee

De vorm van museum Beelden aan Zee is gelijk aan die van een schelp; aan de buitenkant is alleen de zacht beige muur te zien en pas binnenin openbaart zich het door architect Wim Quist ontworpen museumgebouw. In de verschillende zalen en terrassen worden zo’n twaalf tentoonstellingen per jaar georganiseerd met internationale moderne beeldhouwkunst in de meest uiteenlopende materialen en stijlen.

Beelden aan Zee

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag