Eindhoven

High tech regio van Nederland. De evenementen Dutch Design en Glow zijn evenementen die zeer de moeite waard zijn. Ook Klokgebouw en Effenaar zijn interessante plekken voor de muziekliefhebber. De graffiti rond de Berekuil is indrukwekkend. Elke keer bij evenement Step in the Arena komt er meer moois bij.


Eindhoven

Hotels Eindhoven

Park Plaza Eindhoven

Dit 4-sterrenhotel biedt kamers met geluidsisolatie, 2 restaurants, een binnenbad, privéparkeren (tegen tegen een toeslag) en gratis WiFi. Het Park Plaza beschikt over een 24-uursreceptie en ligt op 1 km van het treinstation van Eindhoven. Elke kamer is voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv met internationale kabelzenders. Verder hebben ze een bureau, een koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Je kunt in dit hotel gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten en sauna.


Hotel Mariënhage

Hotel Mariënhage is gebouwd op de historische fundamenten van het Mariënhage-klooster en beschikt over een restaurant, een bar en een tuin in Eindhoven. Dit 4-sterrenhotel heeft een 24-uursreceptie en roomservice. De accommodatie is rookvrij en ligt op 2,2 km van het Philips Stadion. De kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders, een koelkast, een douche, een haardroger en een kledingkast. Elke kamer heeft een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. De gasten van Hotel Mariënhage kunnen genieten van een ontbijtbuffet, lunch, diner en ’s avonds drankjes met hapjes. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het Hotel Mariënhage zijn het Holland Casino Eindhoven, het DAF Museum en het Van Abbemuseum. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport op 9 km van het hotel.


Attracties Eindhoven

Evoluon

Boek je ticket voor de tentoonstelling RetroFuture van Evoluon en dompel je onder in de wereld van toekomstdenkers, -dromers en -ontwerpers. Geniet van een combinatie van design, kunst, wetenschap en film op één plek.

Evoluon

Strijp-S

Ga tijdens een dagje Eindhoven op ontdekking in de dynamische wijk Strijp-S. Dit voormalige bedrijventerrein, vol oude Philipsfabrieken, is tegenwoordig een bruisend stadsdeel waar opkomende ondernemers, gezellige eetgelegenheden en nog veel meer plekken wachten om ontdekt te worden.

Strijp_S

Van Abbe Museum

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van de Noord-Brabantse stad Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend. Het Van Abbemuseum is vernoemd naar zijn oprichter Henri van Abbe. Van Abbe was een liefhebber van moderne kunst en wilde Eindhoven daar van mee laten genieten.

Van Abbe Museum

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag