Gelderland

Veluwe, Nijmegen, Arnhem,


Hotels Gelderland

Kasteel de Vanenburg Putten

Culinair uit eten, overnachten midden in de natuur op de Veluwe, trouwen op een romantische locatie of vergaderen in stijl en klasse in een van onze zalen of vergaderruimtes? Bij Kasteel De Vanenburg beleeft u onvergetelijke momenten op het 17e-eeuwse landgoed in Putten, centraal gelegen in midden Nederland.

Als gast van dit hotel op de Veluwe wordt u ouderwets verwend. De 48 hotelkamers (10 suites, 18 deluxe kamers en 20 compact kamers) zijn verspreid over hofjes rondom het kasteel. Uw hotelkamer ligt midden in de natuur. Elke kamer heeft zijn eigen entree en terras. Het hotel ligt op slechts een paar autominuten van de A28 en 1,5 kilometer vanaf station Putten. Parkeren is gratis.

Nijmegen

Hotels Nijmegen

Sanadome Nijmegen

Dit 4-sterrenhotel heeft een indrukwekkende moderne architectuur. Het vormt een oase van luxe aan de rand van het stadscentrum. U heeft gratis toegang tot het spacentrum met zoet- en zoutwatermineraalbaden. Dit stijlvolle hotel is bekroond met het Europese Eco-label. Sanadome Nijmegen is een rustige accommodatie in een groene omgeving, niet ver van het historische hart van Nijmegen, aan de rand van landgoed Jonkerbos. De ruime kamers hebben een eigen balkon en een badkamer met een ontspannend bad. De bedden zijn comfortabel en u heeft prachtig uitzicht op het park en de fontein. WiFi is gratis beschikbaar in alle kamers. U kunt elke ochtend beginnen met een gratis, gezond ontbijtbuffet met verse biologische producten. Daarnaast kunt u genieten van een kopje kwaliteitskoffie van milieuvriendelijk geteelde bonen. Het spacentrum van het hotel wordt volgens de Duitse norm erkend als een wellnessresort en biedt bronnen met mineraalrijk thermaal water (badkleding is verplicht). Tegen een toeslag kunt u een ontspannende wellness- of schoonheidsbehandeling reserveren. De toegang tot de spa is gratis. Om de ervaring compleet te maken kunt u hier gezonde gerechten bestellen. Er zijn 4 restaurants, elk met een eigen stijl en menu. Een van de restaurants heeft een smaakvol design en serveert culinaire specialiteiten en internationale buffetten voor lunch en diner.


Bezienswaardigheden Nijmegen

Grote Markt met Terrassen

De Grote Markt, Grootemarkt of Kruismarkt is het grote plein in het centrum van de Nederlandse stad Nijmegen. Het plein heeft in de geschiedenis vele namen gekend, waaronder Cruys en Cruys Marct, vermoedelijk ontleend aan een kruis dat ter plaatse als zinnebeeld van het marktrecht heeft gestaan.

Grote Markt Nijmegen

Kronenburgerpark

Het Kronenburgerpark, is heel populair bij de Nijmegenaren. Bij de eerste zonnestralen zie je overal picknickkleedjes. In dit mooie park kan je heerlijk wandelen. Loop door het gras of over de geasfalteerde kronkelpaden langs de vijver, het hertenkamp, de grot met waterval, de oude stadsmuur en de Kronenburgertoren.

Kronenburgerpark

Waalkade

Wandel langs een van de mooiste plekjes in Nijmegen: de Waalkade. Of pak er een terrasje, bezoek een museum, waag een gokje in Holland Casino of relax op het grasveld. Een mooi pand die je niet wilt missen aan de Waalkade is het Besiendershuis, dat stamt uit de 16e eeuw. Het is vernoemd naar de beziender, die de tolgelden moest innen van passerende schepen. Tegenwoordig heeft het Besiendershuis een culturele functie en als doelstelling het stimuleren en zichtbaar maken van sterk en open Nijmeegs creatief netwerk. 

Waalkade

Veluwe

Hotels Veluwe

Kasteel de Vanenburg Putten

Culinair uit eten, overnachten midden in de natuur op de Veluwe, trouwen op een romantische locatie of vergaderen in stijl en klasse in een van onze zalen of vergaderruimtes? Bij Kasteel De Vanenburg beleeft u onvergetelijke momenten op het 17e-eeuwse landgoed in Putten, centraal gelegen in midden Nederland.

Als gast van dit hotel op de Veluwe wordt u ouderwets verwend. De 48 hotelkamers (10 suites, 18 deluxe kamers en 20 compact kamers) zijn verspreid over hofjes rondom het kasteel. Uw hotelkamer ligt midden in de natuur. Elke kamer heeft zijn eigen entree en terras. Het hotel ligt op slechts een paar autominuten van de A28 en 1,5 kilometer vanaf station Putten. Parkeren is gratis.


Recreatiepark De Boshoek is schitterend gelegen op de Veluwe. Op Recreatiepark De Boshoek wordt de vakantiebeleving serieus genomen. De Boshoek biedt de gasten tal van mogelijkheden om heerlijk van de vakantie te kunnen genieten. Het perfect onderhouden bungalowpark biedt een ruim aanbod aan trekkershutten, bungalows, chalets, hotelkamers, safaritenten en groepsaccommodaties geschikt voor 2 tot 24 personen. De accommodaties beschikken ook over een terras of veranda waar men heerlijk buiten kunt vertoeven. Een aantal accommodaties zijn voorzien van wellness faciliteiten zoals een jacuzzi of een privé sauna waar men tijdens de vakantie lekker in kunt ontspannen. Perfect overnachten met de hele familie of vriendengroep voor een vakantie of weekendje weg op de Veluwe.

Arnhem

Hotels Arnhem

Hotel Papendal

Hotel Papendal ligt vlak bij de bruisende stad Arnhem. Deze accommodatie beschikt over kamers met gratis WiFi. Er zijn ook eigen sport- en wellnessfaciliteiten aanwezig. Verder kunt u dineren in het gastronomische restaurant van het hotel.

Het wellnesscentrum bestaat uit een fitnessruimte, een sauna met stoomcabines en een afkoelzone, inclusief koude nevel en een regendouche. En u treft er een pitch-& putt-baan aan met 18 holes.

’s Ochtends wordt er een ontbijtbuffet verzorgd. Restaurant 20 28 serveert gezonde lunches en diners. U dineert in de sfeer van de Olympische Spelen. Aangezien er geregeld professionele atleten komen eten, wordt er in de keuken gebruik gemaakt van pure en verse ingrediënten.

Hotel Papendal bevindt zich vlak bij de bossen van het nationaal park De Hoge Veluwe. De afstand naar het Gelredome-stadion bedraagt 11 km. WiFi is gratis. Tot slot kunt u gratis parkeren op openbaar terrein bij Hotel Papendal.


Design Hotel Modez

Het Design Hotel Modez biedt designkamers in de modewijk van Arnhem, op 10 minuten wandelen van het centraal station van Arnhem. Het oude centrum van Arnhem begint op 350 meter afstand, en er zijn daar designwinkels en restaurants te vinden. Er is gratis WiFi beschikbaar.

De individueel ingerichte kamers zijn compact en voorzien van airconditioning, een Auping Essential-bed, thee- en koffiefaciliteiten, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een regendouche.

De gasten kunnen genieten van een à-la-carteontbijt in het Café Caspar, dat zich in hetzelfde gebouw bevindt als het Design Hotel Modez. De gasten kunnen er ook genieten van een kopje koffie, lunch of diner met een seizoensgebonden menu.

Het Kröller-Müller Museum is te vinden op 30 minuten rijden, middenin nationaal park De Hoge Veluwe. De afstand naar Burgers Zoo is ongeveer 3,5 km. Treinstation Arnhem Velperpoort ligt op een wandelafstand van 350 meter. Je kunt gratis gebruikmaken van openbare parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel.

Bezienswaardigheden Arnhem

Deze hoofdstad van de provincie heeft veel te bieden. De stad heeft een rijke geschiedenis en staat vol prachtige, monumentale gebouwen. Ga helemaal los op het gebied van straatfotografie of architectuurfotografie. Verder is de stad omgeven door gezellige kleine dorpjes die zich afwisselen met prachtige natuur.

Begin je dag in Arnhem en omgeving bij het nieuwe station. Dit is een architectonisch hoogstandje, waar veel internationale belangstelling voor is. Je kan er heerlijk fietsen door de statige groene lanen en weelderige landschappen in de regio.

In het Modekwartier geniet je van buitenissige creativiteit, gepresenteerd met Nederlandse nuchterheid. Een dierentuin of museum kan natuurlijk ook. Slenter aansluitend richting de Rijnkade voor een terrasje met geweldig uitzicht.

/par

Centraal station Arnhem

Dit moderne station werd opgeleverd in 2015 na een verbouwing van 20 jaar. Het is een futuristisch gebouw dat erg mooi is om te zien. Het moderne gebouw heeft verschillende onderscheidingen gewonnen.

Sation Arnhem

Burgers Zoo

Bij dierenpark Burgers’ Zoo ontdek je tijdens een avontuurlijke wandeling de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld. Duik onder in de tropische koraalzee (Ocean), verken het tropisch regenwoud (Bush) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari). Mooi meegenomen dat je met je bezoek gelijk bijdraagt aan natuurbehoud doordat het dierenpark verschillende projecten over de hele wereld steunt.

Burgers Zoo

Airborne Museum

In het Airborne Museum duik je in de geschiedenis van de regio en beleef je de Slag om Arnhem als nooit tevoren! Vul je museumbezoek aan met een van de activiteiten zoals een rondleiding over de Airborne Begraafplaats of wandel met een gids mee in de voetsporen van de geallieerden tijdens de perimeterwandeling.

Airborne Museum

/

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag