Vakantiehuizen

Waar moet je op letten!

Schoonmaakkosten, annuleringsmogelijkheden, inchecktijd, auto bij vakantiehuis, omgeving, inclusief gas, water, licht, airco, faciliteiten rondom vakantiehuis, aankomsttijd, vertrektijd, …

  1. Planet
  2. Europa
  3. Nederland

Planet

Bij Belvilla hebben consumenten een ruime keus uit 27.000 unieke, online boekbare vakantiehuizen voor alle soorten vakanties in 24, voornamelijk Europese, landen. Met een Belvilla is de consument verzekend van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla voor een onvergetelijke vakantie: Belvilla heeft namelijk een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is.
De vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan het aanbod van Belvilla toegevoegd worden. De kwaliteit wordt continue bewaakt samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van gasten natuurlijk ook een belangrijke rol. In de bedrijfsvoering streeft Belvilla ernaar om de allernieuwste technieken op een breed vlak toe te passen.

Europa


Basic Travel Vakantiehuizen

Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

Bungalow.Net biedt meer dan 9.000 vakantiewoningen in Europa;
– Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Zwitserland, alle type woningen;
– Negen talige klantenservice: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Hongaars, Roemeens en Tsjechisch;
– Diverse Last-Minute aanbiedingen beschikbaar via Bungalow.Net voor elk jaargetijde.

Comfortvilla verhuurt luxe villa’s en appartementen in één van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordà en vakantiehuizen op het eiland Mallorca. In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privé zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villa’s met veel privacy en luxe. Het aanbod is dan ook erg in trek bij het hogere marktsegment.
Dankzij een eigen kantoor ter plaatse, zijn ze in staat om hoge kwaliteit te leveren. Dit wordt zeer gewaardeerd door de gasten en die komen daarom graag terug. De huizen van Comfortvilla staan in de heuvels rond Begur, maar ook in bijvoorbeeld Platja de Pals, Calonge en Besalú. In deze omgeving vindt u ook een groot aantal zéér mooie golfbanen. Gasten van Comfortvilla krijgen een gratis golfpas, waarmee ze 15 tot 20% korting krijgen op een green fee.

Nederland

Eenvakantiehuisje.nl is specialist in de verhuur van vakantiehuizen, groepsaccommodaties, caravans, chalets en villa’s in Gelderland. Met een zeer groot assortiment aan vakantiehuizen, scherpe prijzen en vele lastminutes is Eenvakantiehuisje.nl een succesformule. Het gebruiksvriendelijke online boekingssysteem onderscheidt zich door zijn eenvoud. Hier is bewust door Eenvakantiehuisje.nl voor gekozen (eenvoud en gebruiksvriendelijkheid).

Recreatiepark De Boshoek is schitterend gelegen op de Veluwe. Op Recreatiepark De Boshoek wordt de vakantiebeleving serieus genomen. De Boshoek biedt de gasten tal van mogelijkheden om heerlijk van de vakantie te kunnen genieten. Het perfect onderhouden bungalowpark biedt een ruim aanbod aan trekkershutten, bungalows, chalets, hotelkamers, safaritenten en groepsaccommodaties geschikt voor 2 tot 24 personen. De accommodaties beschikken ook over een terras of veranda waar men heerlijk buiten kunt vertoeven. Een aantal accommodaties zijn voorzien van wellness faciliteiten zoals een jacuzzi of een privé sauna waar men tijdens de vakantie lekker in kunt ontspannen. Perfect overnachten met de hele familie of vriendengroep voor een vakantie of weekendje weg op de Veluwe.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag