Rondreizen Kenia

Kenia staat bekend om de duizend verschillende wilde dieren die voorkomen in de vele wildparken. Kenia was één van de eerste Afrikaanse landen waar de eerste safari werd ondernomen. Door de grote hoogteverschillen in Kenia is er een zeer afwisselend landschap: bossen, met sneeuw bedekte bergen, zoetwatermeren, woestijn, eindeloze vlaktes, savannes en de ruige Rift Valley. Op de verschillende landschappen zijn tal van schitterende bezienswaardigheden, zoals de Menengai-krater. Vooral de bevolking die zeer vriendelijk, gastvrij en hulpvaardig is, zorgen voor een onvergetelijke Kenia reis.

  1. Rondreizen Tanzania en Kenia
    1. Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar 21 dagen kampeerreis
  2. Reisorganisaties
    1. Djoser

Rondreizen Tanzania en Kenia

Foto door Git Stephen G

Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar 21 dagen kampeerreis

Maak kennis met het mooiste wat Oost-Afrika te bieden heeft. Tijdens deze 21-daagse reis bezoeken we Kenia, Tanzania en Zanzibar. We starten de reis in het indrukwekkende Kenia, waar we onder andere Nairobi, Mount Kenya, het Samburu reservaat en de Nyahururu-waterval bezoeken. Het Serengeti nationaal park in Tanzania mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de reis. Dit park staat bekend om zijn dichtheid aan wild en heeft een schitterende natuur. Het eiland Zanzibar is onze laatste stop voor deze reis. De witte stranden, helderblauwe zee en palmbomen, staan in contrast met de savannes en de wildparken in Kenia en Tanzania.

Te boeken bij Djoser Kenia

Reisorganisaties

Djoser

Of je nu ver weg op reis wil of liever dichtbij, bij Djoser zit je altijd goed. Met de groepsrondreizen combineer je individuele vrijheid met het gemak van een goed geregeld vervoer en verblijf. Djoser is actief in alle werelddelen.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag