Koblenz

Sehr schön

Je vindt er fijne restaurants, vakwerkhuizen, een eeuwenoude vesting en volop mooie plekjes die bewijzen dat Koblenz een prima bestemming is voor een stedentrip. De stad in deelstaat Rijnland-Palts wordt omzoomd door sprookjesachtige kastelen, glooiende heuvels vol met wijngaarden en andere historische stadjes.


  1. Hotels
    1. Hotel Morjan
  2. Bezienswaardigheden
    1. Deutsches Eck

Hotels

Hotel Morjan

Dit hotel ligt in het stadje Koblenz, aan een schilderachtig deel van de Rijn, op enkele minuten te voet van de Deutsches Eck met het indrukwekkende Kaiser Wilhelm I-monument. Het 3-sterrenHotel Morjan biedt rookvrije kamers met een tv, een minibar, en een eigen badkamer met een föhn. Sommige kamers bieden uitzicht op de rivier de Rijn.

In de openbare ruimtes van het hotel is gratis WiFi beschikbaar. Je kunt de dag goed beginnen met een stevig ontbijtbuffet.

Geniet met volle teugen van het prachtige uitzicht vanuit Hotel Morjan. De mooie omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

Meer info bij Booking


Bezienswaardigheden

Deutsches Eck

Das Deutsches Eck is een landtong aan de rand van de Altstadt. Hier bij de Deutsches Eck stroomt de Moezel in de Rijn. Hier heb je een geweldig uitzicht over de stad en de twee rivieren. Als u op de Deutsches Eck over de Rijn naar boven kijkt ziet u de rots met de vesting Ehrenbreitstein. Op Deutsches Eck staat een imposant monument. Het in het totaal 37 meter hoge monument – 14 meter daarvan alleen al voor het ruiterstandbeeld, dat keizer Wilhelm I voorstelt met een godin van de overwinning, trekt miljoenen mensen per jaar.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag